مجتمع آموزش عالی میناب

سی و چهارمین گردهمایی سالیانه رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور

درخشش همکاران مرکز مشاوره دانشگاه هرمزگان  به همراهی مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی میناب به عنوان رتبه‌های فعال در سی و چهارمین گردهمایی سالیانه رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌های سراسر کشور. به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی میناب، در مراسم اختتامیه سی‌ و چهارمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و یازدهمین گردهمایی مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نشان حامی به تعدای از مدیران و همکاران این مراکز اهدا شد.

همچنین مرکز مشاورزه سلامت و سبک زندگی مجتمع آموزش عالی میناب در کمسیون امید و نشاط سی‌ و چهارمین گردهمایی مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و یازدهمین گردهمایی مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سراسر کشور (چهارم تا ششم بهمن‌ماه) شرکت داشت. این کمسیون شامل حسین پورقاسم از دانشگاه نوشیروانی بابل، منصوره شادمان از دانشگاه صنعتی شاهرود، فاطمه عسکرپور، مجتمع آموزش عالی بم، سجاد صیدی از دانشگاه رازی کرمانشاه، هادی صمدیه از دانشگاه بیرجند و هادیه پاسالاری از مجتمع آموزش عالی میناب می‌باشد.