دانشکده علوم پایه

اطلاعیه مهم در خصوص خوابگاه

قابل توجه کلیه دانشجویان ساکن در خوابگاه های دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم ساکن در خوابگاه می رساند با توجه به تعطیلات عید نوروز رعایت موارد زیر الزامی می باشد:

1) جهت جلوگیری از احتمال هر گونه آتش سوزی در واحدها تمامی لامپ های داخل اتاق را خاموش ودوشاخ کولر را از برق خارج نمایید.

2) جهت جلوگیری از بدبویی یخچال ها آن ها را تمیز ودوشاخ آن را از برق خارج نمایید.

3) تمام دانشجویان موظفند قبل از رفتن اتاق خود را کاملاً نظافت ، درب اتاق  قفل و کلید آن را به مسئول خوابگاه تحویل دهند.

4) مسئول خوابگاه در قبال اشیاء قیمتی متعلق به دانشجویان در اتاقهای خوابگاه هیچ گونه مسئولیتی به عهده ندارد.

- ضمناً آخرین مهلت تخلیه خوابگاه روز پنجشنبه مورخ 1401/12/25  ساعت 20:00 می باشد.

اداره خوابگاه ها