مدیریت امور آموزشی

EnAr

اطلاعیه مخصوص دانشجویان متقاضی مهمانی و انتقالی در نیمسال 1402-1401

به اطلاع دانشجویان متقاضی مهمانی و انتقالی در نیمسال 1402-1401 می رساند:

به اطلاع دانشجویان متقاضی مهمانی و انتقالی در نیمسال 1402-1401 می رساند:

درخواست میهمانی و انتقالی خود را با اطلاع کامل از شرایط آیین نامه نقل و انتقالات وزارت متبوع ، مبنی بر نوع آن ( 2 نیمسال میهمانی، میهمان دائم و انتقال) در سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان در موعد اعلام شده ( اول اردیبهشت لغایت 31 اردیبهشت) ثبت و با اطلاع کامل از شرایط و ضوابط دانشگاه مقصد، رشته و مقطع تحصیلی، وضعیت دوره مورد تقاضا در دانشگاه مقصد، نسبت به انتخاب دانشگاه یا موسسه مقصد اقدام و مستندات خود را برای تقاضای ارائه شده اسکن و ضمیمه تقاضا نماید.

تذکر: لازم است نتقاضیان جهت ثبت درخواست ابتدا بایستی در سامانه سجاد ثبت نام نمایند و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور از قسمت خدمات سازمان درخواست میهمانی و انتقالی خود را ارائه نمایند.

قابل ذکر است این دانشگاه تقاضاهایی را بررسی خواهد نمود که از طریق سایت وزارت علوم (سامانه سجاد) به آدرس https://portal.saorg.ir و طبق زمانبندی اعلام شده وصول گردیده باشد.

0   0
بازدید امروز: 7    بازدید کل: 3300