مدیریت امور آموزشی

اطلاعیه شماره(1)، با موضوع نحوه برگزاری کلاسها در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400

احتراما با توجه به شرايط موجود و وضعيت رنگ بندي كرونايي، همچنين دشواري ترددهاي بين شهري و بين استاني و لزوم رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي، مصوبات جلسه روز سه شنبه مورخ 12 بهمن ماه سال 1400، شوراي آموزشي دانشگاه به شرح زير اعلام مي گردد:

1- كليه كلاسهاي درسي دانشگاه در همه مقاطع تحصيلي از روز شنبه مورخ 1400/11/16تا اطلاع ثانوي بصورت مجازي برگزار خواهد شد.

2- دانشجويان تحصيلات تكميلي كه در مرحله انجام پايان نامه و رساله هستند، مي‌توانند طبق روال معمول با هماهنگي گروه آموزشي و دانشكده، و با رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي از امكانات آزمايشگاههاي موجود در دانشگاه استفاده نمايند.

3- جلسات دفاع از پايان نامه، رساله و پروپوزال دكتري مي بايست با رعايت دستورالعمل‌هاي مربوطه به صورت حضوري برگزار شود.

4- شايان ذكر است دانشگاه هموراه تابع مصوبات ستاد كرونا در سطح ملي و استاني بوده و در صورت هرگونه تغيير در شرايط و پروتكل ها، موضوع بررسي و تصميم‌گيري خواهد شد.