نهاد رهبری

همسفر تا بهشت | ضوابط و مقررات

ضوابط و مقررات ثبت‌نام در بیست و ششمین دوره طرح ملی همسفرتابهشت مشخص و اعلام شد.

ضوابط و مقررات ثبت‌نام کاروان‌های سال ۱۴۰۲ اعلام گردید:

زوجین دانشجو با مطالعه دقیق ضوابط و مقررات می‌تواند در این طرح شرکت نمایند.

جهت اطلاع از جزئیات راهنما، ضوابط و مقررات و شرح برنامه‌های فرهنگی آموزشی، فایل پیوست را دانلود و مطالعه نمایید.

• زوجینی که حداقل یک نفر از آن‌ها دانشجو بوده و تاریخ رسمی عقد آنان در فاصله زمانی  ۱ فروردین ۱۴۰۱ الی ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ باشد، مجوز ثبت‌نام خواهند داشت.
  •
  • ملاک شرکت در طرح ملی «همسفرتابهشت» دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در تاریخ رسمی عقد می‌باشد. (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام)
  •
  • در مواردی که هر دو نفر زوجین، دانشجو باشند، لازم است فقط یک از آن‌ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت‏نام نماید.
  •
  • به منظور قطعی‌شدن ثبت‌نام، زوجین دانشجو می‏ بایست حداکثر تا دو هفته پس از ثبت‌نام ‌اولیه در  سامانه، گام‌های بعدی تا نهایی‌شدن ثبت‌نام و انتخاب کاروان را طی نموده و تایید نهایی را  از سامانه اخذ نمایند.
  •
  • کلیه ‌هزینه‌های اسکان، پذیرایی و برنامه‌های فرهنگی آموزشی در مشهد مقدس به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواهد بود. (هزینه‌های رفت وآمد به مشهدمقدس و بالعکس به عهده زوجین می‌باشد)
  •
  • متاسفانه امکان شرکت جاماندگان دوره‌های گذشته به هیچ عنوان  میسر نیست. بر این اساس از تماس‌غیرضروری با ستاد ازدواج دانشجویی پرهیز فرمایید.
  •
  • امکان ثبت‌نام دانشجویانی که ازدواج مجدد کرده‌اند وجود ندارد.

آخرین مهلت ثبت نام 30 آبان می باشد

(جزئیات راهنما، ضوابط و مقررات و شرح برنامه‌های فرهنگی آموزشی را در فایل زیر مطالعه نمایید)