معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه هرمزگان

دانشجویان استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی دانشگاه هرمزگان تقدیر شدند

آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی سال 1401 دانشگاه هرمزگان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه هرمزگان، آیین تقدیر از دانشجویان استعداد درخشان و المپیادهای سال 1401 دانشگاه هرمزگان به همت دفتر استعدادهای درخشان و با حضور دکتر مصطفی ظهیری نیا، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، روسا و معاونین دانشکده­ها، رئیس و معاون آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش عالی میناب و دانشجویان برتر، در محل سالن جلسات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد.

دکتر ظهیری­نیا در ابتدا ضمن تبریک روز دانشجو، دانشجویان استعداد برتر را مایه افتخار و انگیزه‌بخش فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه ذکر کردند و بر ارتباط مستمر بین دانشجویان برتر و تقویت ارتباط مؤثر با سایر دانشجویان تأکید نمودند. در ادامه جلسه روسا و معاونین دانشکده‌ها و مجتمع آموزش عالی میناب ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان بر تقویت انگیزه‌های علمی و مسئولیت‌پذیری در قبال جامعه و استفاده از ظرفیت­های دوره دانشجویی تأکید نمودند. در پایان نیز از دانشجویان استعداد درخشان و نفرات برتر المپیادهای دانشجویی، تقدیر به عمل آمد.