معاونت پژوهش و فناوری
 
EnAr ورود 0

واحد های فناور مرکز رشد دانشگاه هرمزگان

ورود واحد فناور با عنوان طراحی و ساخت سامانه نوین شیرین سازی آب دریا با روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی

این واحد فناور مرکز رشد دانشگاه هرمزگان با عبور از مرحله پیش رشد هم اکنون در مرحله *رشد* قرار دارد.

این روش مصرف انرژی بسیار پایین تری به نسبت فن آوری های متداول از جمله فرآیندهای تقطیری را دارد.روش حاضر یک بهبود قابل توجهی در روش رطوبت زنی و رطوبت زدایی است و میزان مصرف انرژی پایین تر و بازده بالاتری نسبت به آن دارد. به دلیل مصرف پایین انرژی می توان قسمتی از انرژی را از انرژی خورشیدی نیز تامین نمود. اجرای موفقیت آمیز طرح حاضر، تحول بزرگی در سامانه های شیرین سازی ایجاد می کند.ست.

طراحی و ساخت سامانه شیرین سازی آب شور مورد توجه  دنیا قرار گرفته است. فن آوری موجود در راستای کاهش میزان مصرف انرژی در پروسه شیرین سازی است. با پایین آوردن میزان مصرف انرژی در فرآیند شیرین سازی، استفاده از انرژی های تجدید پذیر در این سامانه توجیه فنی پیدا خواهد کرد.

معرفی طرح:

  • شیرین سازی آب شور
  • مصرف انرژی بسیار پایین تر و بازدهی بالاتر نسبت به فناوری های متداول
  • تأمین قسمتی از انرژی از طریق انرژی خوشیدی
  • تحولی عظیم در سامانه های شیرین سازی

کاربرد طرح:

  • گلخانه­ ها و ...

مجری طرح:

  • دکتر طالب زارعی (عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان)

 

0   0
بازدید امروز: 1    بازدید کل: 618