معاونت پژوهش و فناوری

تازه های نشر

چاپ کتاب توسعه پایدار و نظامهای آموزشی

کتاب توسعه پایدار و نظامهای آموزشی سیصدوچهل و دومین اثر انتشارات دانشگاه هرمزگان به چاپ رسید.

کتاب "توسعه پایدار و نظامهای آموزشی "حاصل تلاشی مجدانه به منظور تدوین و تألیف دانسته‌ها و تجربیات نگارند‌گان در راستای بهبود و گسترش توسعه پایدار در نظامهای آموزشی (آموزش و پرورش و آموزش عالی) است. این کتاب مطابق با آخرین یافته‌ها و همگام با مراجع معتبر علمی دنیا تألیف شده و مهم‌ترین هدف آن ارائه اطلاعات جدید، همسو با نشریات معتبر، مجامع علمی، پایگاه‌های اطلاعاتی و کتب منتشره به علاقمندان به صورت ساده و مختصر است.

درهمین راستا دانشگاه هرمزگان اقدام به انتشارکتاب "توسعه پایدار و نظامهای آموزشی" نوشته جناب آقای حسین زینلی پور و سرکار خانم دکتردکتر سمیه زارع اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه هرمزگان  نموده است  و این اثر  سیصد و چهل و دومین اثر منتشره  مرکز نشر دانشگاه هرمزگان است .