دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

انتصاب

انتصاب جناب آقای غریب آبرود به سمت مسئول راه اندازی سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه

با هدف اتخاذ روشهای تحول گرایانه و اعمال سیاست های اثربخش  و تنوع بخشی به منابع  مالی به منظور دستیابی به توسعه علمی، فناوری و اقتصادی در دانشگاه هرمزگان، خصوصا جهت گیری به سمت افزایش سهم درآمدها از پژوهش و فناوری و امور دانش بنیان، سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه هرمزگان تشکیل شد.

دکتر صادقی  در این حکم خطاب به آقای آبرود آورده است؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ از تاریخ 1401/12/22 به عنوان "مسئول راه اندازی سازمان توسعه و سرمایه گذاری  دانشگاه "منصوب می شوید. انتظار می رود نظر به لزوم شناسایی و احصاء ظرفیت های سرمایه گذاری و بهبود بهره وری اقتصادی در دانشگاه، با هدف جذب خیرین و سرمایه گذاران جهت تسریع و ساماندهی پروژه های سودآور در راستای اهداف دانشگاه هرمزگان به عنوان قطب (اقتصاد دریا پایه) پیروز و سربلند باشید. توفیق روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم.

شایان ذکر است شناسایی و احصاء ظرفیت های سرمایه گذاری و بهبود بهره وری اقتصادی در دانشگاه و همچنین جذب سرمایه گذاران و خیرین و تسریع و ساماندهی روندهای اجرایی و پروژه های سرمایه گذاری سودآور، از دیگر اهداف مد نظر دانشگاه هرمزگان برای تشکیل این سازمان می باشد.